Opvang

Waarom hondenopvang?

Hondentaal; met soortgenootjes het bos in
Hondentaal; met soortgenootjes het bos in

Een dag is maar 24 uur

De meest gebruikte reden voor dagopvang bij honden is tijdgebrek bij de baasjes. Werk, studie, huishoudelijke beslommeringen die niet aan bod komen omdat er dagelijks tijd geïnvesteerd moet worden aan de hond. Ook al heeft

u er vooraf goed over nagedacht of een hond wel of niet past in uw situatie, situaties kunnen nou eenmaal veranderen: Een nieuwe baan, een scheiding, meer tijd nodig voor opgroeiende kinderen, vakanties of uitstapjes maken zonder hond.

 

Hondentaal

Voor uw hond is het absoluut niet nodig dat u er een schuldgevoel aan overhoudt als u uw hond door (tijdelijk) tijdgebrek bij een dagopvang of uitlaatservice plaatst. Uw hond kan optrekken met soortgenootjes en leert een heleboel aan hondentaal. Spelen en ravotten en actief omgaan met andere honden zorgt er vaak voor dat uw hond een socialere hond wordt naar andere honden toe. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon fijn om heerlijk buiten te zijn. Een dagopvang of uitlaatservice gaat meestal met de honden naar een echt buitengebied of een bos. Voor iedere situatie is er wel een opvangmogelijkheid voor uw hond. Informeer bij de opvanger van uw keuze naar de regels en voorwaarden.

Meer informatie over honden dagopvang en hondenuitlaatservice 's-Hertogenbosch e.o.

Meer informatie over honden dagopvang en hondenuitlaatservice 's-Hertogenbosch e.o.

Uitgebreide informatie met adressen, locaties en werkwijze vindt u via onderstaande tabel. 

 

Soort opvang

Tijd 

 
(klik op) Dagopvang     gehele dag  
(klik op) Uitlaatservice    gemiddeld 1,5 uur  
Pensions

   vakanties of weekend

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip: U kunt natuurlijk ook gebruik maken van een dagopvang of uitlaatservice om uw hond een plezier te doen.